Catalogus

 

 

Pagina's

 

MENU
in Hygiëne en Veiligheid
Specialist in Voedselveiligheid

Hygiënepartner.nl


• Totaalleverancier met totaalpakket
• Speciaal assortiment foodindustrie
• Service- en dienstenpakket
• Servicegericht en flexibel
• Innovatief en duurzaam
• ISO 9001:2015 gecertificeerd

BedrijfsprofielVan ambitie tot missie


Het is onze ambitie om op conceptmatige wijze de hygiëne en veiligheid in de voedingsmiddelenindustrie duurzaam te optimaliseren. Het inzetten van innovatieve technologieën en producten zorgt voor verhoogde efficiëntie en effectiviteit. Deze ambitie resulteert in de loepzuivere missie van Brilliant Group. Wij hebben als uitgangspunt de unieke M-novations, een mix van onze belangrijkste aandachtspunten. Door enkel samen te werken met toonaangevende partners die onze visie voor de toekomst delen, realiseren wij de totaaloplossing voor uw gehele organisatie.

Brilliant Group, uw hygiënepartner in alle facetten


Brilliant Group is totaalleverancier van hygiëne en veiligheid gerelateerde middelen en producten, en heeft als doel úw partner te zijn op het gebied van hygiëne en veiligheid. Wij zijn er niet alleen om producten te leveren, maar ook om uw organisatie te adviseren, begeleiden en trainen. Samen met onze specialisten biedt Brilliant Group u de mogelijkheid om op locatie vraagstukken en probleemstelling te analyseren en bespreken om zo samen tot een oplossing te komen.

Brilliant Group is toegespitst op het bieden van totaaloplossingen. Met specialistische kennis en onze jarenlange ervaring in de voedingsmiddelenindustrie realiseren wij maatwerkadvies, waarbij alle facetten belicht worden. Van machines tot materialen en van methodieken tot middelen. In alle gevallen tilt Brilliant Group de hygiëne en veiligheid van uw faciliteit naar een hoger niveau.

Bij onze deskundige levensmiddelentechnologen staat het optimaliseren van hygiëne en veiligheid hoog in het vaandel. Zo wordt er gestreefd naar maximale zuiverheid in relatie tot producten, productieprocessen en productiemedewerkers.Hygiëne- en veiligheidsexperts in de voedingsmiddelenindustrie


De voedingsmiddelenindustrie verandert razendsnel. De wetgeving verscherpt. Klanten eisen steeds meer. In dat spectrum is het voor iedere producent zaak zich te blijven onderscheiden om de concurrentie altijd een stap voor te blijven. Dit maakt het essentieel om continu te slijpen aan het productie- en schoonmaakproces. Wat ooit een ruwe steen was, wordt zo een prachtige briljant. 

Als unieke, innovatieve onderneming slijpt Brilliant Group alle oneffenheden en vuildeeltjes weg uit uw productie- en schoonmaakproces. Zo spat de onderscheidende waarde af van alle facetten van uw onderneming. Als zonlicht dat weerkaatst op de 58 facetten van een loepzuivere briljant.

Blik op de toekomst


Brilliant Group heeft een zuivere visie. De traditionele markt in beweging te zetten met uitdagingen om verbeterprocessen in gang te zetten. Wij zien een markt voor ons die zekerheid heeft over haar persoon, product en faciliteit, zodat het imago altijd beschermd is. Dit alles wordt gerealiseerd door samen te werken met één hygiënepartner.