Naar Brilliant Brains pagina >
Speerpunt 3: Voer regelmatig hygiënemonitoring uit: hierdoor kunt u zorgen voor een meetbaar resultaat om uw hygiëne en voedselveiligheid te bewaken.
Het traject 'Hygiënemonitoring' is een op maat gemaakt concept en gebaseerd op diverse meettechnieken binnen uw productiebedrijf. De hygiënemonitoring wordt uitgevoerd aan de hand van verschillende monitoringstechnieken waaronder ATP-metingen, sneltesten, swaps en hygicult.
Hiermee wordt de effectiviteit van de uitgevoerde reiniging gemeten en eventuele tekortkomingen geïdentificeerd. Op basis van deze bevindingen kan het bestaande reinigingsplan worden aangepast en reinigingsfrequenties en -methoden verder worden geoptimaliseerd.
De registratie van de bevindingen die tijdens de hygiënescan worden verzameld is belangrijk. Deze wordt vastgelegd met behulp van het hygiëne- en kwaliteitsmanagement systeem Taakmanager. Aan de hand van deze data kan een trendanalyse worden uitgevoerd om de effectiviteit van de genomen maatregelen te meten en evalueren.
Door het systematisch registreren en analyseren van de bevindingen kan uw organisatie de hygiëne- en reinigingsprocessen blijvend verbeteren, de kwaliteit van de producten en voedselveiligheid waarborgen.
Neem vrijblijvend contact op met een van onze hygiënespecialisten. Aan de hand van uw vraag of uitdaging bespreken we samen de mogelijkheden. Zet de eerste stap naar optimale voedselveiligheid.
Hieronder vindt u de vijf speerpunten waarop wij onze aanpak baseren. Lees meer over onze aanpak, per speerpunt bieden we tevens een informatie brochure die u hier kunt bekijken of downloaden.
Zorg dat de basis op orde is: zonder een goede basis, zoals de hygiënestandaard, de staat van het pand en de machines, kunt u niet beginnen met verbeteringen.
Reinigingen en desinfecteren is een vak en vereist specifieke kennis, middelen en materialen. Goede uitgevoerde reiniging en desinfectie is cruciaal voor optimale hygiëne en voedselveiligheid.
Voer regelmatig hygiënemonitoring uit. Hiermee verkrijgt u een meetbaar resultaat om hygiëne en voedselveiligheid te bewaken.
Medewerkers moeten worden getraind op cruciale zaken zoals hygiëne, reiniging en desinfectie, voedselveiligheid en Food Defense. Met behulp van Brilliant Brains Bootcamp houdt u de kennis onder uw personeel altijd up-to-date.
Het borgen en opvolgen is essentieel om continu te kunnen blijven verbeteren. Verkregen data en resultaten kunnen vervolgens blijvend worden gemonitord.
Brilliant Brains is de kennistak binnen Brilliant Group. Vanuit deze dienst bieden wij u, naast een uitgebreid productassortiment, de mogelijkheid om gebruik te maken van onze kennis en expertise op het gebied van hygiëne, bescherming en voedselveiligheid.
Wat kunnen wij voor u betekenen?
Wenst u meer informatie of passend advies bij een specifieke uitdaging? Meer grip op hygiëne en voedselveiligheid? Neem vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Kies uw contactvoorkeur of plan een bezoek in op uw eigen locatie. Wij helpen u graag verder.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wordt als eerst geïnformeerd over innovaties, nieuwe producten en acties.
Aanmelden nieuwsbriefBekijk ons nieuwsoverzicht met branche gerelateerde berichten, acties en actuele product informatie.
Typograaf 19
6921 VB Duiven
Nederland
+31 26 319 05 90
+31 6 835 433 18
info@hygienepartner.nl